17 серпня 2012 р.

Вивіски хенд-мейд

Сахінкле - хінкальна в Степанцмінді, колись Казбегі, перше грузинське місто, куди потрапляють всі сухопутні туристи. Хінкалі смачні, 60 тетрі - ціна за один. В Казбегі потрібно зробити три важливі речі: піднятися до церкви в Гергеті (2170 м над рівнем моря, підйом з Казбегі займає 2 години), з'їсти хінкалі та знайти Васілія. Васілій має білу Ниву і чекатиме на вас в центрі. Знає усе, усіх, і запросить до себе в хостел, а як ні - люб'язно дозволить поставити намет в його парку. 

 Десь у Кахеті, одна з тих чудесних пекарень, де шоті (крайній хліб праворуч) вам загортає у газету старий дідо з цигаркою в одній руці, пальці іншої - в борошні.

На жаль, в Грузії рибу не їдять майже. Зате розводять форель у музеях поетів. Ця випадково висить у містечку Цнорі, в Кахеті. 
 

Намальований шоті навіть в печі,  і солоний білий сир. Якщо додати сюди помідори та вино - отримуємо щоденний раціон мандрівника у Грузії. Ну і вода, звісно. Скрізь є, скрізь смачна і безпечна.


 Перукарня, Кварелі


 Село Єніселі, Кахеті.

Тбілісі

 Хашурі, тут на ринку продають супер-диню-банан, і якщо ви не повірите в її неперевершений смак, продавець дожене вас і віддасть ту диню просто так, аби ви пересвідчилися.

Виїзд з Хашурі у напрямку Боржомі.

Це Батумі, тут приймає екстросенс.




1 коментар:

  1. Отличная галерея вывесок! Удивительно, что есть еще на земле места, где не злоупотребляют фотошопом...

    ВідповістиВидалити